valkeniers CADEAU  TIP !  Roofvogel workshop: Falconry Experience Day

Home Contact Stage     Voor de meest actuele informatie surf naar de Valkenier

       

Up
Valkerij Proeverij
Hound & Hawk
Falconry Experience
Locaties

  bedrijfsuitjes

  Niet zonder reden noemen wij onszelf meer dan alleen valkenier 'faiseur de plaisir' .
 
De intense emotie zoals valkeniers die ervaren tijdens de omgang met roofvogels dragen wij over aan de deelnemers.

Foto Roberto Bogers: Valkerij Proeverij vogel draag oefeningFoto Roberto Bogers: Valkerij ProeverijFoto Roberto Bogers: Valkerij Proeverij je eerste roofvogel op de hand

Onderscheidend vermogen

Een relatiedag, productpresentatie, veranderingsproces of personeelsfeest? Vergeet de peptalks, hete kolen en knuffelsessies. Luister het evenement op met een roofvogelworkshop!  We hebben hiervoor drie mogelijkheden:

  •     Valkerij Proeverij                             duur 1 Š 2 uur of langer in overleg

  •     Hound & Hawk                               duur 2 Š 3 uur of langer in overleg

  •     Bourgondisch Valkenieren          duur 2 overnachtingen

Afhankelijk van de deelnemers en het weer zijn aanpassingen ter plaatse mogelijk.
De locatie keuze is aan u, wij werken in Nederland, BelgiŽ en Duitsland. Goede ervaring hebben we met de landhuizen en kastelen op onze pagina locaties
 

Relatiedag of personeelsfeest

U hebt veel aan hen te danken en dat mogen ze best weten. Oog in oog staan met een roofvogel is voor veel mensen een emotionele ervaring. Tijdens de valkerijworkshops (middag of dag) kunnen de deelnemers, onder begeleiding, zelf de verschillende facetten van de valkerij leren kennen. En was u al zo lang op zoek naar een relatiegeschenk dat niet in de bureaula belandt? Een cd-rom met uw bedrijfsgegevens en een fotoverslag van de workshop wordt zeker vaak bekeken.

Productpresentatie

Een nieuw product laat je niet zo maar op de markt los. Leg dan eens de link met het valkenieren. Ook bij een jonge vogel die tot in de puntjes is getraind, is het een superspannend moment als deze voor het eerst vrij gaat vliegen. Ziedaar de relatie met uw productlancering! Wanneer u het evenement opluistert met een roofvogelworkshop maakt uw introductie zonder twijfel een onuitwisbare indruk op uw relaties. 

Veranderingsprocessen

Valkeniers werken met wilde dieren die zich niet laten domineren. Roofvogels zijn niet gevoelig voor commanderen of straffen. Geduld en doorzettingsvermogen zijn daarom nodig, en alleen op basis van vertrouwen en beloning wordt de roofvogel een waardevol instrument voor de valkenier. Gedurende de corporate training zal met name de techniek van 'positive reinforcement' centraal staan. Deze gedragsmodulerende methode vindt zijn oorsprong in Amerika. Wanneer u veranderingsprocessen in uw organisatie wilt markeren met een onderscheidende sessie, kiest u voor de begeleiding door Birds@Work.

Foto Roberto Bogers - zo beleef je roofvogels

Terug naar boven...
Terug naar boven...

 

  

         Birds@Work          Mobiel  0651 999 251          Fax  084-729 3316         Email  vraag@valkenieren.nl

            ģ 'Valkerij Proeverij' is a registrated trademark
            Copyright © 2004 Birds@Work
22 december 2008

valkeniers